Изчистване на грешки в компютъра

изчистване на грешки от компютъра

Всяка операционна система си има както своите предимства, така и редица недостатъци. Ако не се чувствате достатъчно уверени и компетентни в областта на ИТ технологиите, по-добре не поглеждайте към настройките на вашия компютър, не се опитвайте да триете файлове, защото в последствие може да се окаже, че сте изтрили важни за операционната ви система такива.
Подобни действия могат да доведат до нестабилност в работата на вашата операционната система.

Честа причина за появата на грешки при работа с компютър, е наличието на „зараза“, причинена от така наречения компютърен вирус – било то „троянски кон“ или друг вид зловреден софтуер. Специалистите в бранша препоръчват във всички случаи използването на антивирусна програма.
Ако приемем, че компютъра не е заразен и скоро е почистен, преминаваме към дефрагментиране на диска. Но преди да се извърши дефрагментацията, е добре да се почистят всички временни файлове, ненужни програми и игри.
Всяко едно неправилно зареждане на компютъра или съмнения от страна на ползвателя в правилното му функциониране, в повечето случаи се дължи на грешки в регистрите на компютъра. С времето, ако не бъдат отстранени, тези грешки се натрупват и по-трудно се поддават на обработка. За тяхното елиминиране е нужна намесата на специалист, който притежава съответните познания за безопасна работа в тази област.
В случай, че проблемът в работата на вашия компютър не е описан в горепосочените, възползвайте се от предлаганата от насуслуга „Дистанционна компютърна поддръжка“, за да възвърнете бързодействието и правилната работа на своята машина.

Услугата „Дистанционна компютърна поддръжка“ е удобна, може да се ползвате от нея по всяко време (24/7) и от всяко място.

Споделете вашата компютърна грешка, като пуснете съобщение в чата – долу в дясно или се обадете на
тел. 0877 123 950, Ние ще ви помогнем за отстраняването й.

С етикет: , , ,
Публикувано в Услуги

Абонирайте се и вземете 20лв. отстъпка от нашите услуги.

Клиентите за Нас
Mark Alpert
Лаптопът ми прегряваше и работеше много бавно, оказа се, че е бил задръстен с прах и след като го почистиха, проблемите изчезнаха.
Стоян АврамовСофия
Харесайте ни във Facebook