Дистанционна компютърна поддръжка

distancionna-poddrujka

Повече перспективи за развитие на бизнеса

Дейността навсяка компания е нефункционална без наличие на добре изградена съвременна и грамотно поддържана ИТ инфраструктура!

В договора за ИТ аутсорсинг компания Аирком ООД включва услуга „Дистанционна компютърна поддръжка“. Понякога възниква въпросът, какво е това дистанционно обсужване на компютри?

Може би повечето от вас знаят, че това е една изключително популярна и удобна услуга, която позволява да се окаже компютърна помощ от разстояние. Благодарение на услугата „Дистанционна компютърна поддръжка“ проблемите могат да се решат незабавно.

Понякога възникват непредвидени ситуации, при които е необходима спешна намеса на компютърен специалист. Незабавно проведената консултация по отношение на работата на конкретен програмен продукт, води до отстраняване на възникналия проблем в ИТ структурата.

  • Системният администратор не е на разположение?
  • Не губете ценно време в чакане на ИТ специалист!
  • В областта на ИТ аутсорсингът всяка минута е важна!

Тогава на помощ идва услугата на компания Аирком ООД „Дистанционна компютърна поддръжка“

Дистанционно можем да решим практически всеки въпрос, свързан с поддръжката на компютри. Единственото ни условие е компютърът да е с налична интернет връзка.

При непредвидени ситуации,  адекватната реакция на момента, може значително да намали времето, а защо не и финансовите разходи на клиента (маркетингово проучване за стойността на компютърните услуги).

За отдалечено администриране, ние използваме само безопасни и доказани решения, като TeamViewer.

Обадете се – 0877 123 950

С етикет: , , , ,
Публикувано в Услуги

Абонирайте се и вземете 20лв. отстъпка от нашите услуги.

Клиентите за Нас
meagan_testimonial
Компютърът ми работеше много бавно, постянно забиваше и се рестартираше, PCSupport.bg решиха проблемa ми за 2 часа и сега компютърът ми лети!
Елена ДимитроваСофия
Харесайте ни във Facebook