Почистване на компютър от стари и ненужни файлове

почистване на компютър

Премахването на ненужни файлове е залог за комфортна работа на персоналния компютър.
Постоянната работа на операционната система в съвкупност от необходими, случайни или нежелани приложения, може да доведе до физически недостиг на памет. Каква е причината за запълването на празното пространство? Принципът на действие на повечето компютърни програми се свежда до създаването на временни и служебни файлове. В тези клетки се съдържат част от документи, които се съхраняват автоматично; информация от посетени страници в интеренет; автоматични актуализации, както и огромни количествиненужна информация, която остава скрита за невъоръженото око на оператора. Много потребители недоумяват как при толкова акуратна работа от тяхна страна, се сблъскват с подобен проблем.
Съществуват редица програми, чиято основна функция е качествено почистване на ненужни файлове, след извършено от самите тях пълно сканиране на компютъра.

Препоръчваме ви CCleaner

1. Свалете CCleaner от тук
2. Инсталирайте я
3. След като отворите програмката натиснете “Analyze” или “Анализ” и след това “Run Cleaner”
ccleaner program
4. В ляво кликнете на бутона Registry, като отново натискате първо “Scan for Issues” и след това “Fix selected issues”
сканиране на регистри

След, след като направите горните 2 операции, компютърът ви трябва да започне да работи по-бързо и безпроблемно.

Въпреки всичко, това е само премахване на една част от ненужните файлове, препоръчително е да се полагат по-специални грижи, за да се защити компютъра от тотално почистване. Не трябва да се забравя, че почистване не означава само премахване на важни програми, но и отстраняване на системни грешки, които водят до нефункционални действия на компютъра.

Ако желаете професионална намеса не се колебайте да ни се обадите – 0877 123 950

С етикет: , , , , ,
Публикувано в Услуги

Абонирайте се и вземете 20лв. отстъпка от нашите услуги.

Клиентите за Нас
Mark Alpert
Лаптопът ми прегряваше и работеше много бавно, оказа се, че е бил задръстен с прах и след като го почистиха, проблемите изчезнаха.
Стоян АврамовСофия
Харесайте ни във Facebook